Пилогазоочистка – 2020

ПИЛОГАЗООЧИСТКА-2020

2 березня 2020 року в Міжнародному інституті менеджменту (м. Київ) проходитиме міжгалузевий захід з питань газоочистки Платформа екологічних та технологічних рішень «ПИЛОГАЗООЧИСТКА-2020» — ГАЗООЧИСТКА В ПРОМИСЛОВОСТІ.

Мета заходу — просування сучасних технологій газоочистки і газоочисного устаткування, обмін практичним досвідом модернізації установок газоочистки, пиловловлювання, золоуловлювання і очищення аспіраційного повітря різних технологічних процесів промислових підприємств.

«Пилогазоочистка-2020» комплексно охоплює основні рішення та обладнання для захисту атмосфери від промислових викидів: системи очищення газів і повітря від пилу, золи, діоксиду сірки SO2, оксидів азоту NOx, сірководню H2S, бензапірену, меркаптанів та інших шкідливих речовин.

Газоочисні технології повинні забезпечити не тільки «фізичний ефект» очищення газів від пилу і аерозолів, але й бути безпечними і економічно ефективними і тому частина виступів конференції буде присвячена допоміжному обладнанню: системам видалення, транспортування та утилізації уловлених матеріалів; агрегатам живлення електрофільтрів; системам екологічного моніторингу, сучасним пиломірам і газоаналізаторам; промисловим вентиляторам і димотягам та ін.

Програма та реєстрація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *