Сучасний стан та перспективи розвитку, аналізу і керування ЕЕС

Сучасний стан та перспективи розвитку, аналізу і керування електроенергетичними системами

10-13 березня 2020 р., в с.м.т. Славське

ГО «Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України», Львівська Регіональна НТСЕ України (упорядник), згідно зведеного Плану проведення  у 2020 році науково-технічних заходів в галузі енергетики разом з Мінекоенерго, ПрАТ НЕК «Укренерго», ІЕД НАНУ, ТОВ «НТК «ЕНПАСЕЛЕКТРО», ГО «Асоціація СІГРЕ-Україна», НУ «Львівська політехніка», НТУУ «КПІ ім. І.Сікорського», ТзОВ «ЕЛЕКС» та НВ «Інфотех» проводять VІІ науково-практичну конференцію «Сучасний стан та перспективи розвитку, аналізу і керування електроенергетичними системами. Новітні досягнення у проведенні тренажерної підготовки оперативно-диспетчерського персоналу», яка відбудеться 10-13 березня 2020 р. в с.м.т. Славське Львівської обл. в пансіонаті «Славський», вул.Устияновича, 35.

На конференцію запрошуються фахівці центральних диспетчерських служб, регіональних центрів, служб релейного захисту та автоматики НЕК «Укренерго», енергосистем, обленерго, НАЕК «Енергоатом», АЕС, ДТЕК, ТЕС, ПрАТ «Укргідроенерго», ГЕС, проектних інститутів, залізниці та інші.

Мета конференції:

  • обговорення сучасного стану інформаційного забезпечення відповідних служб електроенергетичних систем, енергопостачальних компаній, електростанцій та інших підрозділів;
  • oбговорення сучасних методів аналізу усталених режимів електричних мереж та стійкості електроенергетичних систем;
  • ознайомлення фахівців з функціональними можливостями та перспективою використання програмного комплексу аналізу режимів електроенергетичних систем – ДАКАР ЕЛЕКС;
  • ознайомлення з новітніми досягненнями у проведенні тренажерної підготовки оперативно-диспетчерського персоналу.

Початок конференції – 11 березня 2020 р. о 10.00. Заїзд учасників – 10 березня 2020 р. До Славська можна доїхати потягами: Київ-Ужгород, Харків-Ужгород, Одеса–Ужгород, Львів-Ужгород, Львів-Мукачево. На привокзальній площі на учасників конференції буде очікувати транспорт пансіонату.

Заявку на участь  просимо надіслати в оргкомітет до 2 березня 2020 р.

Контактні особи:

Мота Ірина Данилівна 032-256-32-48, моб. 093-254-68-17, 067-39-42-955,

e-mail mota.id@ua.energy

Коновал Володимир Семенович – моб. 067-901-96-95.

Теми доповідей приймаються до 20 лютого 2020 р. Доповіді або тези просимо надати в електронному виді з метою подальшої публікації в журналі «Електричні мережі та системи»

За темою:

Сучасний стан та перспективи розвитку, аналізу і керування електроенергетичними системами. Програма

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *